Ana içeriğe atla Altbilgiye atla

400.000 TL'ye ne tür ikinci el araçlar bulabilirsiniz?

Böyle bir bütçeyle, saygın markaların mükemmel modelleri sizi bekliyor. Heybetli üst sınıf sedanların, iyi donanımlı genç SUV'lerin ve en yeni nesil elektrikli otomobillerin hayranları kesinlikle en beğendikleri otomobili bulacaklar. 

Tüm bu olasılıklar arasından seçiminizi nasıl yapacaksınız? Öncelikle, ne aradığınızı önceden tanımlayın, böylece ani alımlardan kaçınmış olursunuz. Tam donanımlı bir üst sınıf şehir otomobili, konforlu ve modern bir ikinci el aile minivanı veya ikinci el bir hibrit SUV mi arıyorsunuz?

400.000 TL ye hangi ikinci el araç seçilmeli?

Lüks bir minivan arıyorsanız ikinci el Citroën Picasso veya SpaceTourer'ın EAT6 veya EAT8 vites kutulu dizel versiyonu size ve bütçenize uygun olacaktır. Benzer şekilde, ikinci el son Peugeot Rifter da mükemmel bir seçimdir ve 400.000 TL lik bir bütçeyle ihtiyacınız olan tüm alanı sunar.

Cesur tasarım, spor ve şıklığı bir araya getiren ikinci el DS 5 ve Peugeot 308 de bu fiyat civarında sunulur; bu iki sedan ikinci el piyasasında çok revaçtadır. Büyük bir ikinci el uzun yol sedanını tercih ederseniz 50.000 km'nin altında, 2016 veya 2017 model genç bir Opel Insignia bulabilirsiniz. Bu bütçe dahilinde ikinci el bir station wagon istiyorsanız, kendinizi 100.000 kilometrenin altında ikinci el bir BMW 3 Serisi Touring veya Peugeot 308 SW GT Line gibi daha kompakt ve çok iyi donanımlı bir otomobille ödüllendirin.

Prestijli Alman markalarına gelince ikinci el Audi A3 Sportback sportif, şehirli ve zarif, kısacası, mükemmel bir otomobildir. Bu, genç yetişkinler arasında oldukça popüler olan, mantıklı bir seçimdir. 2.0 TDI 150 versiyonunda, ikinci el fiyatı yaklaşık 400.000 TL dir. 

400.000 TLnin altında ucuz bir SUV arıyorsanız bu bütçeyle Opel Crossland veya Mokka X veya Citroën C3 Aircross sizin olabilir: genellikle düşük kilometreli ve iyi donanımlı, genç araçlardır.

 Aracınızı ağırlıklı olarak şehir içinde mi kullanıyorsunuz? 400.000 TL karşılığında Mini veya DS 3 gibi ikinci el bir üst sınıf şehir otomobili satın alabilirsiniz. Hatta ikinci el Fiat 500'ün üstü açılır versiyonu bile olabilir. 

Bir aile otomobili için tartışmasız referans model ikinci el Citroën Berlingo MPV'dir. Kuzeni Peugeot Partner Tepee, Peugeot Rifter ve tabii ki Renault Kangoo da iyi birer alternatiftir. 8 veya daha fazla koltuklu bir araç için, 400.000 TL'lik bu bütçe, Citroen Jumpy, Renault Trafic veya Peugeot Expert Traveller arasında seçim yapmanıza izin verecektir.

400.000 TL'lik ikinci el aracınızı neden bir uzmandan satın almalısınız?

400.000 TL'lik ikinci el aracınızı çeşitli yollardan satın alabilirsiniz. Ancak en iyisi, SPOTICAR uzman ağındaki SPOTICAR noktalarından seçmektir. Herhangi bir memnuniyetsizliğin önüne geçmek için, satışa sunulmadan önce titizlikle kontrol edilen araçlardan faydalanırsınız. Ayrıca araçlar garantilidir ve memnuniyet taahhüdü sunulur! 

Ama hepsi bu kadar değil: 12 aya varan garanti ve 7/24 yardım sayesinde ikinci el aracınızı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

Çerez Kullanım Onayı