Ana içeriğe atla Altbilgiye atla

300.000 TL’ye ne tür ikinci el araçlar bulabilirsiniz?

Yaklaşık 300.000 TL’lik bir bütçeyle birçok ikinci el kompakt ve şehir otomobili parmaklarınızın ucunda. Üstelik öyle herhangi bir araç değil, üst sınıf! Peugeot 208, Renault Clio, Mercedes B Sınıfı, Audi A3... Seçim yapmakta zorlanacaksınız!

Audi A3, Mercedes B sınıfı gibi özellikle Alman uzun yol araçları ve sedanlar veya DS 5 ya da Peugeot 508 gibi Fransız üreticilerin prestijli modelleri de piyasada.

300.000 TL’den daha ucuza ikinci el bir minivan, station wagon veya SUV ile geniş alan mı arıyorsunuz? Sorun değil, bütçeniz memnun olmak ve ihtiyaç duyduğunuz ikinci el aracı almak için yeterli!

300.000 TL’ye hangi ikinci el araç seçilmeli?

Birçok donanım seçeneği bulunan ikinci el Citroën C4, size sağlamlık, güvenilirlik ve yeni entegre teknolojiler sunacak 300.000 TL’lik mükemmel bir şehir otomobilidir. Bu tespit rakipleri Opel Corsa veya Ford Fiesta için de geçerli. 

İkinci el Peugeot 308 de daha nadir olmasına rağmen 300.000 TL fiyatla bulunabilir. Kompakt sedan kategorisinde, paranızın tam karşılığını veren Opel Astra ve Ford Focus'u düşünün.

Cabriolet istiyorsanız, bir de fiyatı 300.000 TL civarında olacaksa Volkswagen Beetle veya Beetle Cabriolet kaçırılmayacak bir fırsat. Saçlarınızı nostaljik bir edayla rüzgârda savurmayı seviyorsanız kaçırmayın! Aksi takdirde, neden Peugeot 308  veya Citroën C4 Grand Picasso  tercih etmiyorsunuz?

Hatta Opel Mokka, Renault Captur veya Peugeot 2008 gibi SUV'leri bile bulabilirsiniz! Prestijli Alman markası BMW'nin giriş seviyesi SUV modeli olmasına rağmen dikkat çekici bir yol tutuşu ve konfor sunan BMW X1'de 300.000 TL altında bulunabilmektedir.

Orijinallik tercih ediyorsanız ikinci el Volvo S60 tam size göre!  300.000 TL ile paranızın karşılığını alacaksınız!

Minivan cephesinde, segmentin referans modeli ikinci el Citroën Picasso'ya (şimdi C4 SpaceTourer) veya Opel Zafira'ya bakın. Daha klasik bir görünüm istiyorsanız Renault Scénic veya VW Touran size daha çok uyacaktır. 

Bu 300.000 TL’lik bütçeyle ikinci el Renault Kangoo veya Citroën Berlingo gibi geniş ailenizi ve tüm bagajlarınızı, kendinizi kısıtlamadan taşıyabilecek bir station wagon bile satın alabilirsiniz.

300.000 TL‘den daha düşük bir fiyata, elektrikli araçlar, hibrit araçlar, genç araçlar, 7 kişilik araçlar ve 4 tekerlekten çekişli 4x4 tekliflerimize de bakın.


Neden 300.000 TL’lik ikinci el aracınızı SPOTICAR'dan satın almalısınız?

Yaklaşık 300.000 TL’lik ikinci el aracın bir uzmandan alınması daha güvenlidir. SPOTICAR ağı ve Türkiye’deki birçok satış noktası hizmetinizdedir. Birçok uzman sizi bekliyor ve size kontrol edilmiş ve garantili bir aracın güvencesini sunuyor.

SPOTICAR'da, ikinci el aracınızın satın alınmasında yaygın olan bazı sorunlardan kaçınmanın yanı sıra, ikinci el aracınızı 12 aya kadar garantili ve teslimattan önce titiz bir kontrolden geçmiş olarak alırsınız. 

En ufak bir sorunu gidermek için 7/24 yardım sunulur. 
 

Çerez Kullanım Onayı